Charles Kerstens

31 juli 1963 - 8 augustus 2021

Sinds november 2014 heeft Charles deel uitgemaakt van ons team als accountmanager Zweefvliegen en Drones en als medewerker Operations.

Charles was binnen ons team een uitgesproken persoonlijkheid. Betrouwbaar, verbindend en enthousiast. De mooiste verhalen kwamen van Charles, vaak doorspekt met humor en een flinke dosis zelfspot. Denkend in mogelijkheden heeft hij voor en achter de schermen veel voor de KNVvL betekend. Onder andere als liaison voor Defensie en bij het opzetten van de examens mini-drones. Ook het stimuleren van de jeugd voor zweefvliegen heeft met inzet van Charles nieuw elan gekregen.

Dat hij de strijd tegen longkanker zou verliezen was een vaststaand feit. Charles heeft wel volop genoten van de twee jaar die hem nog gegeven waren. Niet in het laatst door zijn altijd positieve mindset, zijn wilskracht en de energie van mensen om hem heen. 'Never give up' was zijn motto.

Wij wensen zijn echtgenote Hermelinde en kinderen Karlijn en Dirk veel kracht toe om dit enorme verdriet te dragen.

Correspondentie

Wil je een persoonlijk bericht sturen of een herinnering aan Charles delen, dan kan je deze naar ons sturen. Wij zetten je bericht door naar de familie.

Je kan hiervoor mailen naar [email protected] of stuur je bericht per post naar:

KNVvL
Houttuinlaan 16a
3447 GM Woerden
o.v.v. in memoriam Charles

Steun Karlijn en het KWF

Karlijn rent tegen kanker tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Sponsor Karlijn en help het KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Doneren en meer informatie via deze link.