GAS en REM in de sport gaat over de invloed van emoties (GAS) en gedachten (REM) op prestatiegedrag. Wat kunnen sporters doen om het beste uit zichzelf halen?

Topsporters, talenten, coaches, ouders en scheidsrechters vanuit verschillende sporten vertellen wat zij denken en voelen bij trainingen en wedstrijden. Aan hun ervaringen koppelt Daniëlle van der Klein-Driesen inzichten uit de sportpsychologie. Ze geeft praktische oefeningen die je kunt toepassen in je trainingen.

Daniëlle laat zien welke mentale technieken sporters bij wedstrijden kunnen inzetten als het spannend wordt en hoe zij zich kunnen herpakken bij frustratie. Wanneer je mentaal sterk coacht, zorg je voor een positief sportklimaat en vergroot je de kans op succes.

"Daniëlle's boek helpt bij het vinden van het evenwicht tussen GAS en REM.
Warm aanbevolen!"

Dr. Frank Bakker voormalig Universitair
Hoofddocent Sportpsychologie

Win actie

Uitgeverij Lucht en de KNVvL hebben een leuke win actie voor sporters, maar zeker ook voor coaches en trainers. Wil jij je meer verdiepen in sportpsychologie en de mentale aspecten van de sport, laat je naam en lidnummer achter op Facebook en je maakt kans op één van de vier gratis exemplaren!