De Flying Dutchman Foundation brengt een eerbetoon aan het Nederlandse pioniersschap van toen, nu en onze toekomst.

Samen met de Flying Dutchman viert de Nederlandse luchtvaartindustrie in de komende jaren zijn honderdjarig bestaan. Nederland mag trots zijn op haar luchtvaart. Er is geen andere sector die handel, techniek, logistiek en Nederland met de rest van de wereld zo onlosmakelijk verbindt.

Nederland’s luchthaven, luchtvaartmaatschappij en vliegtuigfabriek worden honderd jaar en daarom is het tijd voor een feest. Een feest dat pioniers, ondernemers en innovatoren eert. Ook in de 21e eeuw is die geest van Nederland springlevend. De Flying Dutchman is een inspirerend eerbetoon aan mensen en technologie van deze eeuw. The Flying Dutchman is de kroon op de Nederlandse Luchtvaart

De Flying Dutchman Foundation wordt breed gedragen door ons Comité van Aanbeveling. Onder de leden bevinden zich onder anderen:Michel Peters, Peter Hartman, André Kuipers en Anne Cor Groenveld.

Volg de avonturen van de Flying Dutchman via Facebook.

Business to business

De Flying Dutchman Foundation heeft een zakelijk interessant voorstel om de Nederlandse luchtvaart te promoten en haar partners daarbij een platform te bieden voor het verkennen van nieuwe contacten, nieuwe handel in een nieuwe wereld. Ver weg, maar door de Flying Dutchman dichterbij gebracht.

In de geest van onze grote pioniers zal de DC-4 Skymaster van de Flying Dutchman Foundation op haar reizen de Forgotten Destinations van deze wereld aandoen, als onderdeel van een grandioos media-format dat het hele project verbeeldt en zichtbaar maakt. Een avontuur om samen aan te gaan.

Bericht van flyingdutchmanfoundation.nl.