In 2017 neemt KLM afscheid van haar Fokker-vloot. De uitfasering van dit toestel betekent ook het einde van de 97-jarige samenwerking tussen KLM en Fokker.

De Stichting Farewell MD-11 vat in samenwerking met KLM Cityhopper deze memorabele periode samen in het boek Dutch at Heart. Deze publicatie bevat veel persoonlijke Fokker-(vlieg-)verhalen, gecombineerd met bijzondere, nooit eerder vertoonde beelden. Voor dit laatste is materiaal ter beschikking gesteld door zowel het Fokker-archief als diverse privé-verzamelaars.

Het boek verschijnt in oktober 2017. Om u te verzekeren van een exemplaar kunt u het beste nu al bestellen. Daarmee verzekert u zich niet alleen van dit unieke boek dat in beperkte oplage wordt uitgegeven, maar ook van een zeer speciale herinnering.

Het boek heeft 230 pagina’s binnenwerk, wordt in de Nederlandse taal uitgegeven aangevuld met een aantal Engelse teksten.

Meer informatie of bestellen.

Wings of Support

De opbrengst van het Farewell boek gaat naar Wings of Support. Wings of Support (WOS) is een particulier initiatief van de medewerkers van KLM en Martinair. WOS probeert kinderen in landen waar deze maatschappijen op vliegen, te helpen aan onderdak, onderwijs en medische hulp. Door de aard van het werk kan vliegend personeel zelf ter plaatse een project ondersteunen.