ElseFly: Hét evenement voor alle vrije luchtsporters (piloten) én voor iedereen die wil genieten van al het moois in de lucht (bezoekers).
Para-motors, MLA's, luchtballonnen, modelbouwvliegers, parachutisten, delta- en schermvliegers komen meerdere dagen samen om te genieten van hetgeen hen verbind: de liefde voor het vliegen.

Om zo'n groots en mooi evenement te realiseren, kunnen we niet zonder vrijwilligers!

We zoeken mensen voor allerlei verschillende taken; van veldcoördinator tot parkeren en van horeca tot havenmeester – er is van alles te doen! Het evenement is van donderdag 28 september t/m zondag 1 oktober 2017. In het formulier staat alle informatie over wat je kunt verwachten.

Bén jij, of kén jij iemand die het leuk lijkt mee te draaien tijdens dit gave evenement?Meld je dan aan via onderstaande link, of stuur de link door naar je vriendin, moeder, oma, buurman of tante!

Je kan je aanmelden voor de publieke kant van het evenement (horeca, schoonmaak, entree etc.), maar je kan je ook aanmelden voor de vliegkant van het evenement (veldcoördinator, havenmeester etc.). Voor deze laatste categorie zoeken we mensen die verstand hebben van de luchtsport.

Aanmelden voor het publieke gedeelte of aanmelden voor het vlieggedeelte.

We zien je graag op ElseFly 2017!


Bericht van Elsefly.