ElseFly is een jaarlijks evenement op het terrein van De Strandhoeve en is bij uitstek de plaats waar alle vrije luchtsporten samenkomen: paramotors, MLA's, luchtballonnen, parachutisten, modelbouw-, delta- en schermvliegers.

ElseFly is een Fly-In: een evenement voor en door piloten en vliegers. Een gezellige samenkomst van iedereen die aan luchtsport doet of daarin geinteresseerd is.

Of men nu zelf vliegt of als bezoeker komt: het is samen genieten van de liefde voor het vliegen.
Kortom: hier moet je bij zijn!

Maar ook voor niet-vliegers is ElseFly een bijzondere belevenis. Dit jaar wordt ElseFly namelijk uitgebreid met een échte AirShow. Op gezette tijdstippen worden er demonstraties gegeven door de diverse luchtsporten.

Denk bijvoorbeeld aan stuntende paragliders, parachutisten die springen uit een helikopter, spectaculaire slaloms en fantastische formaties. Net als vorig jaar heeft de wereldtop van acro-schermvliegers al aangegeven aanwezig te zijn.

Vierdaags vliegfeest

Voor deelnemers (piloten & vliegers) is ElseFly een vierdaags festival: van donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober. De donderdag staat hierbij voornamelijk in het thema van de aankomst en inchecken. Vrijdag en zaterdag zijn alle activiteiten, demonstraties en vliegroutes. Op zondag wordt weer uitgecheckt; maar natuurlijk worden ook nog routes gevlogen en gaat een ieder weer huiswaarts.

Bericht van elsefly.nl.