De organisatie van Elsefly 2018 heeft een gezamenlijke maar ook moeilijke beslissing moeten nemen. Er zal dit jaar geen nieuww editie van ons zo geliefde evenement plaats vinden. Elsefly 2018 is hierbij gecanceld.Deze moeilijke beslissing neem je niet zo maar en bestaat uit het samen komen van verschillende factoren. Natuurlijk is het gemis van Pascal hier een reden in en het feit dat ook Niels vanuit de Strandhoeve, dit jaar organisatorisch een stapje heeft terug gedaan. Hierdoor kwam de organisatie op de schouders liggen van Tineke van Oort, Jean Louis Becker en Rob van Heeswijk.

Hier bleek dat na het hoge niveau van de afgelopen jaren het heel moeilijk was om dit los te laten en het dit jaar Elsefly in een afgeslankte versie te organiseren. Gezien na de financiële tegenvallers van de afgelopen twee jaar kunnen wij het ons niet veroorloven opnieuw in de negatieve cijfers te komen. Met dit in het achterhoofd zagen wij dat het aantal inschrijving erg laag bleef. Wij, weten van de afgelopen jaren dat de deelnemers altijd in afwachting blijven naar de weersvoorspellingen van het weekend van Elsefly. Dit laatste is jammer genoeg een feit maar voor ons op dit moment een te groot risico om te nemen.

Wij, hebben dit jaar dus besloten om Elsefly niet door te laten gaan. Wij, hebben ondanks alles ook dit jaar weer een hoop geleerd en zullen dit zeker mee nemen in de organisatie van de volgende editie van Elsefly.

Wij bedanken de deelnemers die ons het vertrouwen hebben gegeven en zich al hebben ingeschreven. Indien je al hebt betaald ontvang je het inschrijf geld per direct retour. Wij hopen dat jullie onze moeilijke beslissing kunnen begrijpen en ook bij de nieuwe editie van Elsefly ons zullen steunen.

Met vriendelijke groet namens de organisatie,

Tineke, Jean Louis en RobBron: facebook Elsefly 2018