Ben jij een ervaren inspecteur en wil je bijdragen aan de nationale en internationale veiligheid? Help de overheid dan om de risico’s op luchthavens te beperken. De luchtvaart en ook de mainport Schiphol groeien enorm. Goed voor de economie.

Maar ook de risico’s nemen toe. Als inspecteur bij de Inspectie Leefomgeving en Transport controleer je of alles op luchthavens volgens de regels verloopt en of de vereiste veiligheidsniveaus worden bereikt.

Miljoenen mensen veilig dankzij jou

Jij bent de drijvende kracht binnen het team Luchtvaart Infrastructuur. Samen met je collega’s beoordeel je de handhaafbaarheid en naleving van (inter)nationale regels, verordeningen en uitvoeringsmaatregelen. Hiervoor voer je audits en inspecties uit op Nederlandse luchthavens en bij luchtverkeersdienstverleners. Je werkt ook aan het opzetten en coördineren van veiligheidsprojecten en aan het opstellen en standaardiseren van nationale en internationale toezichtprocessen. Werk doen dat ertoe doet? Dat is hier een understatement. Als inspecteur draag jij bij aan de veiligheid van miljoenen mensen.

Lees verder.