De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is voor de opleiding Aviation van het domein Techniek (DT) per 1 november, voor een periode van 6 maanden (vervanging zwangerschapsverlof), op zoek naar een docent Wiskunde met luchtvaartkennis.

Als docent bij de opleiding Aviation heb je een aantrekkelijke functie waarin het geven van colleges, practica, projectbegeleiding, afstudeerbegeleiding, studieloopbaanbegeleiding, en contacten met het bedrijfsleven elkaar afwisselen.

Als docent kun je een brug slaan tussen wiskunde en de twee pijlers van de opleiding, Engineering en Operations. Bij voorkeur ben je naast Wiskunde ook inzetbaar in natuurkundige vakken zoals aerodynamica en mechanica.

Als docent verzorg je colleges en begeleid je studenten in hun ontwikkeling naar een competente professional. Samen met het opleidingsteam, houd jij je bezig met de ontwikkeling van het onderwijscurriculum. De opleiding Aviation streeft ernaar de kwaliteit van het onderwijs continu te verbeteren. Hierin speel jij dan ook een rol. Wij verwachten van je dat je voorstellen doet voor het verbeteren van de onderwijskwaliteit en de aansluiting op de middelbare school en de beroepspraktijk. Verder onderhoud je contacten met het bedrijfsleven binnen de luchtvaartsector, het middelbaaronderwijs en andere relevante instellingen.

Wij zoeken

De ideale kandidaat is in het bezit van een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in wiskunde natuurkunde of techniek. Je hebt daarnaast ervaring in de technische sector. Werkervaring in de luchtvaart is daarbij een pre. Ook ben je bereid om jezelf verder in de luchtvaart te verdiepen en te ontwikkelen. Tevens heb je affiniteit met onderwijs en met het begeleiden van studenten. Je beschikt over didactische vaardigheden of bent bereid deze te verwerven.

De afdeling

Domein Techniek is met 6.000 studenten de grootste technische HBO opleider van Nederland. Het domein ontwikkelt zich als een brede kennisinstelling voor onderwijs en onderzoek. Toonaangevend, ondernemend en creatief, dat is onze ambitie in alles wat de techniek mens en maatschappij te bieden heeft.

De opleiding Aviation is onderdeel van domein Techniek. Bij de opleiding Aviation studeren gemotiveerde studenten met enthousiasme voor de luchtvaart. Het is de ambitie van de Aviation Academy om tegen het eind van het decennium bij de drie beste luchtvaartinstellingen van Europa te behoren en daarmee een gewilde partner te zijn voor velen in de sector. De producten van de Aviation Academy zijn gericht op bedrijven, docenten en studenten. Om deze ambitie te verwezenlijken steunt de Aviation Academy op drie hoofdfuncties: opleiden, onderzoeken en ontmoeten. Het afleveren van optimaal voorbereide aankomende professionals en bijgeschoolde professionals aan de internationale Aviation Industry heeft de academie als missie.

Wij bieden

Wij verwachten een flexibele inzet voor het onderwijs en in overleg kunnen werkuren per onderwijskwartaal worden aangepast. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie docent 2. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 11 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 4.452,- bruto per maand bij een volledige aanstelling. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een half jaar.

De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende vakantieregeling en een 13e maand. Binnen de HvA krijg je de mogelijkheid je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen.

Informatie

Voor informatie over de opleiding Aviation van de Hogeschool van Amsterdam zie: http://www.hva.nl/onderwijs/opleidingen/content/dt/aviation/aviation.html.

Als je vragen hebt met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Simone Scholtens, teamleider, telefoonnummer: 06-2115 7532, of per e-mail: vacatures@hva.nl (niet gebruiken om te solliciteren).

Sollicitaties

Klik op de link onderaan deze vacature om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren