Wij zijn verheugd te melden dat de ICAO Luchtvaartkaart 2019 binnenkort bij de KNVvL te verkrijgen is. In samenspraak met AOPA en NACA zal de KNVvL de distributie van de luchtvaartkaart verzorgen. Dit zijn Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) en de KNVvL onlangs overeengekomen.
KNVvL-directeur Ronald Termaat: “wij zijn vereerd dat LVNL ons het vertrouwen heeft gegeven om de verspreiding van de luchtvaartkaart te verzorgen voor de hele sector Lichte Luchtvaart. Dit vertrouwen illustreert de goede band die tussen ons is ontstaan. Wij hopen dat het een goed voorteken is voor meer mooie dingen op samenwerkingsgebied.”

KNVvL-logo

Voor het eerst is ook het KNVvL-logo afgebeeld op de voorkant van de kaart. Termaat: “Hiermee laten wij als KNVvL zien een serieuze partner te zijn bij de totstandkoming van de kaart en bij de (her)indeling van het Nederlandse luchtruim. Hierbij staan wij uiteraard voor onze leden. Voor de luchtsporters moet ruimte blijven om te vliegen.”

Bestellen

De kaarten zijn op dit moment in de voorverkoop via de webshop van de KNVvL. Je kan je exemplaar vast bestellen. Zodra de kaarten gedrukt en geleverd zijn, beginnen wij met de verzending van de bestellingen. De kaarten zijn gelamineerd en (beperkt) ongelamineerd beschikbaar en kosten € 8,50 respectievelijk € 6,50 per stuk, exclusief verzendkosten. De gelamineerde kaart is alvast te reserveren, voor de ongelamineerde versie volgt dit binnenkort.

Kwantumkorting
Bedrijven en clubs bestellen de kaart extra voordelig: vanaf 10 stuks betaal je voor een gelamineerde kaart slechts € 7,65 per stuk en voor een ongelamineerde € 6,30.

Reserveer hier vast je ICAO-kaart 2019!