Kom in het weekend van 25 & 26 augustus 2018 naar de Soesterberg Luchtvaartdagen in en om het Nationaal Militair Museum (NMM). Een compleet dagje uit voor jong én oud! Ook de KNVvL is er aanwezig en voor alle kids ligt er iets leuks klaar! Op vertoon van je ledenpas hebben we voor jou ook een aardigheidje.

Er zijn tal van activiteiten die in het teken staan van luchtvaart. Unieke vliegtuigen en straaljagers, waaronder de F-4 Phantom, worden uit het depot gehaald en voor het publiek tentoongesteld.

Luchtvaartdagen

Meer dan 20 vliegtuigen worden buiten opgesteld en kunnen van zeer dichtbij door publiek worden bekeken. Ook zijn er diverse cockpits waarin het publiek plaats kan nemen. Zó dichtbij kwam je nog nooit! Zowel binnen als buiten zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Verlies je in de romantiek van het vliegen tijdens de theatervoorstelling van het Flying Circus of waan je een echte F-16 vlieger in een van de vliegsimulatoren van de Luchtmacht.

Tickets

De Luchtvaartdagen bij het NMM zijn te bezoeken met een los evenemententicket of in combinatie met een ticket voor het museum (museum + evenement).
Kijk voor meer informatie op deze pagina van het NMM.


Foto: Anne Reitsma Fotografie