Op 9 en 10 september zullen 12 Air Cadets van de Netherlands Air Cadets (NLAC) een ballonvaart maken met de door de Koninklijke Luchtmacht beschikbaar gestelde Klu ballon. Natuurlijk zullen we verslag doen van deze prachtige ervaring. Elke Air Cadet krijgt uiteindelijk de kans zo'n fantastische vlucht te maken.

Stichting de Netherlands Air Cadets

De Netherlands Air Cadets is een stichting die een platform biedt om kennis te maken met alle facetten in de lucht- en ruimtevaart. De NLAC werkt samen met onder andere de Koninklijke Luchtmacht, nederlandse luchtvaartmaatschappijen en lucht- en ruimtevaart gerelateerde bedrijven, zodat jij een kijkje kunt nemen achter de schermen om je te oriënteren of jouw toekomst in de lucht- en ruimtevaart ligt.

De NLAC opent deuren die normaal gesloten blijven.

Deelname aan de NLAC helpt je om een beeld te vormen over een eventuele toekomst in de lucht- of ruimtevaartwereld. Er is een grote diversiteit in lucht- en ruimtevaart studies en beroepen.

De Stichting Netherlands Air Cadets is een initiatief van de KNVvL en de Koninklijke Nederlandse Vereniging Onze Luchtmacht (KNVOL) in samenwerking met de Koninklijke Luchtmacht.

Lees meer over de Netherlands Air Cadets op nlac.nl.