Zaterdag 26 november organiseert de Dutch Aviation Society de Aviation Day in sporthal De Dissel. Deze dag staat in het teken ter promotie van de luchtvaarthobby, met als hoogtepunt de Nederlandse Spotters Kampioenschappen!

Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement, dat al meer dan 25 jaar georganiseerd wordt, strijden teams met vertegenwoordigers van verschillende spottersverenigingen om de felbegeerde trofee.

De NSK bestaat uit verschillende vragen die de militaire en de civiele luchtvaart bestrijken. Hiermee worden de deelnemers getest op hun parate luchtvaartkennis. Daarnaast wordt er ook een luchtvaartbeurs georganiseerd, de zogenaamde Air Fete. Het is dé plaats voor de Nederlandse luchtvaart enthousiast om allerlei luchtvaart gerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen. De toegang tot dit evenement is geheel gratis! Samenvatting Datum: Zaterdag 26 november 2016 Tijd: 10:00 - 18:15 (beurs & NSK) Lokatie: Sporthal De Dissel, Disselplein 6, 3829 MD Amersfoort Of kijk op www.scramble.nl/aviation-day Wilt u meer informatie over dit evenement, dan kunt u contact opnemen met aviation-day@scramble.nl.

Bericht van amersfoortnu.nl.