“Aviation as a Gift to the World”, onder deze werktitel gaat de historische luchtvaart in 2015 Nederland te lijf.
Het gaat niet goed met de kleine luchtvaart en zeker niet met de historische luchtvaart. We missen meer en meer de aansluiting met de samenleving en vooral met de jeugd. Daar gaan we dit jaar wat aan doen en we hebben jouw hulp nodig.

Nieuw elan

Om onze deuren naar de buitenwereld nog verder te openen faciliteert de organisatie van de Oostwold Airshow (24 en 25 mei 2015) in samenwerking met 'FlyingCircus.nl' iets bijzonders.

Vijf vliegtuigen met hun bemanning krijgen gratis entree, een prachtige polepositie, een gegarandeerde invliegtijd (slot tijd) en een mogelijkheid je luchtvaartpassie te delen met anderen in een unieke setting.

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze op de eerste dag of beide dagen bij hun toestel aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven.

We verwachten van de deelnemers:

  1. Aankomst op 24 mei vòòr 12.00 uur
  2. Actieve deelname aan het programma op 24 mei van 12.00 tot 17.00 uur
  3. Vertrek op 24 mei na 17:00 of, veel beter, blijf een nachtje. Deel in de feestvreugde, doe nogmaals actief mee op 25 mei een geniet van een schitterende airshow.

Laat deze kans om luchtvaart van een nieuw elan te voorzien niet schieten en meld je aan. Er is plaats voor maximaal vijf toestellen.

Aanmelden bij Hans Nordsiek.

Meer info?

http://www.oostwold-airshow.nl en www.FlyingCircus.nlBericht van Flying Circus.