De Nederlandse stichting AviAssist promoot luchtvaartveiligheid in Afrika. Ze doen dat middels een veelheid aan programma's en met een breed scala aan partners. Eén van de programmas is het professionele luchtvaartveiligheids tijdschrift voor Afrika.

AviAssist is altijd op zoek naar goede expertise die ze als professional volunteers in Afrika inzetten in een vaak voor hen nieuwe en enerverende omgeving.

De zusterorganisatie Friends of Aviassist is momenteel op zoek naar een vrijwillige program manager voor ongeveer 1 dag per week. Dit met een flexwerk plek bij het grootste luchtvaartconsultancy bedrijf in Nederland, gevestigd in Hoofddorp.

We zoeken een enthousiaste vrijwilliger die, in nauwe samenwerking met het bestuur, zowel inhoudelijk als uitvoerend leiding wil geven aan de jonge en kleine maar dynamische stichting Friends of AviAssist. De kandidaten dienen vooral te beschikken over enthousiasme, belangstelling voor luchtvaart en Afrikaanse luchtvaart en over leidinggevende capaciteiten. Verder zijn ervaring in marketing & PR, fondsenwerving en netwerken vaardigheden die zeer van pas zouden komen.

Het gaat om een interessante functie in de boeiende luchtvaart omgeving met de mogelijkheid vorm te geven aan de ontwikkeling van een kleine, sympathieke organisatie die de persoonlijke & professionele ontwikkeling van Nederlandse & Afrikaanse experts in de luchtvaart veiligheid mogelijk maakt.

Dit zal vooralsnog vooral gebeuren door het organiseren van een jaarlijkse evenement in Nederland om experts en gelden (in die volgorde) te werven voor het werk van de AviAssist Foundation.

Een profiel is bijgesloten.

Bericht van AviAssist.