De tijd vliegt en de KNVvL gaat daarin mee! Wij laten onze correspondentie zo veel mogelijk digitaal plaatsvinden. Niet alleen is het sneller communiceren, maar ook is op deze manier alle correspondentie direct vastgelegd en terug te lezen. Bijkomend — niet onbelangrijk — voordeel is dat het een aanzienlijk bedrag aan portokosten uitspaart.

Winactie
Omdat we nog een flink aantal e-mailadressen missen hebben we hiervoor een actie op touw gezet en de betreffende leden aangeschreven.

Om ons bestand snel compleet te krijgen hebben we een winactie opgezet. Onze partner Libéma heeft voor deze actie toegangskaarten voor luchtvaart themapark Aviodrome beschikbaar gesteld en vanuit de KNVvL zijn drie boeken over de geschiedenis van de Nederlandse luchtstrijdkrachten te vergeven.

Controleer je gegevens
Omdat jij de nieuwsbrief ontvangt verwacht je dat jouw adres bij ons bekend is. Dit hoeft niet zo te zijn. Het ledenbestand en de adressenlijst voor de nieuwsbrief zijn namelijk niet aan elkaar gekoppeld. Kijk daarom op mijn.knvvl.nl om je gegevens te controleren en zo nodig zelf aan te passen. E-mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Je bereikt onze ledenservice via ledenservice@knvvl.nl of 0348-437060.