Tweede vragensessie

De eerste vragensessie van 26 november was nuttig en werd door veel VFR-vliegers gewaardeerd. Vanwege het grote aantal aanmeldingen en het beperkte aantal plekken heeft LVNL besloten een tweede vragensessie te organiseren. Meld je snel aan om er bij te kunnen zijn.


Piloten die wel eens op Lelystad Airport vliegen hebben ongetwijfeld gemerkt dat er voor VFR-vliegers veel is veranderd sinds de invoering van luchtverkeersleiding. Speciaal voor recreatieve vliegers organiseert LVNL op donderdag 10 december om 20.00 uur een online vragensessie. In een uur tijd kun je aan de torenverkeersleiding elke vraag stellen over VFR-vliegen op Lelystad Airport!

Vraag het de luchtverkeersleider

Tijdens de online vragensessie kun je drie torenverkeersleiders van Lelystad Airport alles vragen over de vliegprocedures op Lelystad. Na afloop van de vragensessie heb je meer inzicht in hoe zij het luchtverkeer op Lelystad begeleiden en wat er van ons als VFR-vliegers verwacht wordt.

Deelnemen

Om deel te nemen aan de online vragensessie kun je je aanmelden via www.lvnl.nl/lelystad/aanmelden. Het aantal deelnemers is beperkt en deelname is uitsluitend voor recreatieve(privé) VFR-vliegers. Meld je snel aan, want wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Bestand Type Grootte
LVNL Tweede online vragensessie Lelystad 10dec2020 pdf 471,185 KB