Op 16 en 17 november a.s. zullen we voor de derde keer op rij aanwezig zijn op de grootste hobby en verzamelaarsbeurs van Europa in HAL 7 in de Jaarbeurs te Utrecht.

De eerste keer hadden we een mega oppervlakte waar we helaas maar met 3 personen aanwezig waren. De 2e keer was al wat drukker, over 2 dagen geteld ongeveer 50 lotgenoten. We hebben veel indoor gevlogen, brandstof motoren laten brullen en zelfs de smokers aan gezet. Vele piloten stonden met static toestellen gevarieerd van Drones, Helicopters en vele vliegtuigen, dit alles van groot tot klein. We hebben vele bezoekers te woord gestaan, veelal vragen over regelgeving en Drones. Dit jaar gaan we een stapje verder.

Op zaterdag zal het druk zijn met trainen voor de eerste wedstrijd F3P die deze keer op zondag gehouden wordt in de Jaarbeurs.

Ook zal er veel recreatief indoor gevlogen worden.

De statische toestellen zullen weer uitgestald worden over de ruim 100 meter lange presentatie tafels. Maak er op Zaterdag een leuk uitstapje van want de Tacu zal ook zijn inloop hebben waarna een bezoekje aan de Jaarbeurs niet mag ontbreken.

Op zondag zullen de piloten het zeker ook fantastisch vinden als ze door een groot publiek worden aangemoedigd. De stand van de KNVvL zal weer aanwezig zijn om ook velen vragen van de toch weer in grote getale te verwachte bezoekers te beantwoorden.

Natuurlijk is er nog veel meer modelbouw te zien zoals treinen, boten, vrachtwagens en touringcars maar ook een hele mooie op schaal gebouwde mini kermis. Dus voor ieder wat wils.

De organisatie is wederom erg blij met de aanmeldingen en zal ze weer voorzien van allerlei lekkernijen.

Heb je nog iets unieks wat zeker op deze beurs aanwezig moet zijn neem dan contact op via modelvliegsportevenementen@gmail.com en wij gaan passen en meten of we je toestel nog kunnen plaatsen.

Graag tot de 16e of 17e in de Jaarbeurs te Utrecht, achteraan in Hal 7.

Met vriendelijk groet, Frans Molier.