Verenigde Vleugels begint dit januari–haar 19-de jaargang, op naar de 20! Wij maken het blad met enorm veel plezier én toewijding voor u. Elke twee maanden is er voldoende nieuws en zijn er vele (achtergrond)verhalen die we kunnen plaatsen.
Er is eigenlijk alleen maar positief nieuws te melden op 1 facet na; de ledenaantallen van de bij Verenigde Vleugels aangesloten stichtingen en verenigingen lopen langzaam terug en daardoor slinkt de oplage elke uitgave een klein beetje. Ook de advertentie-inkomsten zijn de afgelopen jaren (natuurlijk door de economische crisis) afgenomen.

Verenigde vleugels heeft sinds 1999 de prijs van het blad 2 maal moeten verhogen en we hebben geprobeerd aanvullende inkomsten te verkrijgen door het uitgeven van boeken en DVD’s. Helaas dekken we er het verlies niet mee af. We zullen maatregelen moeten nemen om van dat verlies af te komen. Wij opperden het idee om u, onze lezers, op te roepen mee te helpen met onze strijd om het blad uit te blijven geven. En het kan zo simpel zijn;
Indien we er in slagen 1 pagina 1 jaar lang te vullen met een advertentie of advertenties dan zijn we al van onze grootste zorg af! Lukt het om 2 pagina’s te vullen, dan kunnen we ons weer helemaal focussen op alleen de inhoud!
Ik roep u op om met mij mee te denken wie we kunnen interesseren in een lezerspubliek van zo’n 3.500 personen, die allen geïnteresseerd zijn in de historische luchtvaart. Als u een bedrijf leidt of iemand uit uw omgeving kent die een bedrijf heeft dat wat meer bekendheid zou willen hebben (en producten wil verkopen) neem dan in overweging een advertentie bij ons te plaatsen.

Kunt u ons helpen, laat die ons dan weten
U kunt ons bereiken via het adres van de bladmanager (Bisonlaan 2 1217 GH Hilversum of via email info@verenigdevleugels.nl)
Alvast dank voor uw meedenken, en vanaf deze plaats wensen wij u een mooi 2017 toe en weer vele uitgaven van Verenigde Vleugels om naar uit te kijken!

p.s. bezoek zeker eens de site www.verenigdevleugels.nl voor een overzicht van alle activiteiten.


Bericht van Verenigde Vleugels.