Als lid kun je gebruik maken van de vele voordelen die het lidmaatschap biedt, en je ondersteunt de KNVvL bij het behouden van de luchtsporten in Nederland.

Bekijk welke contributie voor jou van toepassing is. Inschrijven als lid van de KNVvL kan online. Je bent van harte welkom.

Inschrijven als lid


Ledenpas

Na het verwerken van je gegevens ontvang je per post je ledenpas en, indien van toepassing voor je afdeling, je verzekeringsbewijs. De polisvoorwaarden voor de verzekering(en) zijn te vinden via Mijn.KNVvL.

Mijn.KNVvL
Mijn.KNVvL is een platform voor de leden van de KNVvL.
Je kunt er onder andere:
- Persoonlijke gegevens, zoals naam en adres, bekijken en wijzigen;
- Eigen facturen inzien;
- De polisvoorwaarden van de verzekeringen bekijken;
- Brevetten en aantekeningen bekijken.

Inloggen op Mijn.KNVvL
Je gebruikersnaam voor Mijn.KNVvL.nl is je lidnummer. Je wachtwoord wordt toegestuurd samen met je ledenpas.


Incassomachtiging

Wij streven ernaar de ledencontributie en eventuele verzekeringspremies zo laag mogelijk te houden. Je kunt ons daarbij helpen door een doorlopende incassomachtiging af te geven. Dit bespaart ons administratief werk en je hebt er geen omkijken meer naar! Na inschrijving ontvang je een incassomachtiging die we je willen vragen in te vullen.


Afmelden lidmaatschap

Het lidmaatschap van de KNVvL loopt gedurende een kalenderjaar en wordt in december van het lopende jaar verlengd vanaf 1 januari voor opnieuw een jaar.Mocht je je lidmaatschap om enige reden niet voort willen zetten, stuur dan voor 1 december een mail naar ledenservice@KNVvL.nl. Na verwerking van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail. Als je deze mail niet binnen 7 dagen ontvangt neem dan contact op met de ledenservice.


Blijf op de hoogte

Als lid van de KNVvL ontvang je wekelijks een digitale nieuwsbrief met daarin recente ontwikkelingen, activiteiten en nieuws op luchtvaartgebied. Naast de digitale nieuwsbrief kan je voor recente ontwikkelingen dagelijks een kijkje nemen op onze website en krijg je een afdelingsblad met nieuws en verslagen. Wil je de KNVvL volgen? De KNVvL is actief op Twitteren Facebook. Video's kun je vinden op Vimeo en het archief van onze magazines is in te zien op Issuu.


Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen, neem contact met ons op. We geven je graag meer duidelijkheid.