Lid worden regel je makkelijk online

Lid worden van de KNVvL is heel makkelijk, je kunt het zelf online regelen. Als lid steun je ons doel om jou zorgeloos en veilig te laten vliegen. Ben je benieuwd naar de andere voordelen van een KNVvL-lidmaatschap? We hebben ze voor je op een rij gezet.

Ik schrijf me in als lid


Ledenpas

Nadat je bent aangemeld als lid krijg je van ons per post je ledenpas en je verzekeringsbewijs (dit verschilt per afdeling). De voorwaarden voor de verzekering(en) zijn te vinden via Mijn.KNVvL.

´╗┐Mijn.KNVvL

Mijn.KNVvL is de plek voor de leden van de KNVvL. Je kunt er:

  • Persoonlijke gegevens (zoals naam en adres) bekijken en aanpassen;
  • Je facturen bekijken;
  • De voorwaarden van je verzekeringen bekijken;
  • Brevetten en aantekeningen bekijken.

Incassomachtiging

Wij streven ernaar de ledencontributie en eventuele verzekeringspremies zo laag mogelijk te houden. Je kunt ons daarbij helpen door een doorlopende incassomachtiging af te geven. Dit bespaart ons administratief werk en je hebt er geen omkijken meer naar! Na inschrijving ontvang je een incassomachtiging die we je willen vragen in te vullen.

Blijf op de hoogte

Als lid van de KNVvL ontvang je om de week een digitale nieuwsbrief over recente ontwikkelingen, activiteiten en nieuws op luchtvaartgebied. Wil je de KNVvL volgen? Wij zijn actief op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. Video's kun je vinden op YouTube en het archief van onze magazines is in te zien op ISSUU.

Afmelden lidmaatschap

Het lidmaatschap van de KNVvL loopt gedurende een kalenderjaar en wordt in december van het lopende jaar verlengd vanaf 1 januari voor opnieuw een jaar. Mocht je je lidmaatschap om enige reden niet voort willen zetten, regel dit dan voor 1 december. Op deze pagina kun je lezen hoe je dat kunt doen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen, neem contact met ons op. We geven je graag meer duidelijkheid.