Inmiddels zijn 21 jongeren geselecteerd voor uitzending naar 12 landen. Er is nu nog plaats voor een uitwisseling naar Canada, Duitsland, Frankrijk, Hong-Kong, Turkije, UK, Zuid Korea en Zwitserland . Zie de landenprogramma's op IACEA.com. 20/21 juli vertrekken de deelnemers naar de gastlanden en zijn daar 16 dagen te gast bij buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL. Naast bezoeken aan civiele en militaire luchtvaartorganisaties, bedrijven en touristische attracties bestaat het programma uiteraard ook uit vliegen, sport en een vrij programma, verblijf in verschillende accommodaties en in sommige landen enkele dagen bij gastfamilies. Je komt op plaatsen waar je normaal nooit komt en na 16 dagen keren onze deelnemers elk jaar weer terug met unieke ervaringen en nieuwe vriendschappen. Vriendschappen opgedaan in de internationale groep van vele nationaliteiten, waarmee je in het gastland rondreist en je later terug kijkt op een van je mooiste levenservaringen. (Lees de enthousiaste verslagen over Australië en Turkije).

Wat vragen wij? Jonge KNVvL-leden met een redelijke belangstelling voor de luchtvaar en, algemene ontwikkeling, de voertaal is Engels.
Wat bieden wij? Een uniek verblijf in het gastland, je trekt op met collega's van vele nationaliteiten en bent te gast bij instellingen, waar je anders niet komt. Alles is geregeld: vliegreis, transport, maaltijden, onderdak en de mooie programma's. Ook krijg je van ons uniforme kleding en uitrusting.
Kosten? De eigen bijdrage per land vind je op het inschrijfformulier.
Aanmelden? Stuur het ingevulde inschrijfformulier naar ons op, je krijgt van ons direct een reactie en uitnodiging voor een kennismaking.
Contact: Wiesje Sjamsoedin-Schorer, [email protected], 06 22 556 195.

Grijp deze kans!