Uitwisselingsprogramma IACE: Grijp je kans, zorg dat je erbij bent.

Zoals je wellicht weet organiseert de KNVvL jaarlijks, in samenwerking met de Nederlandse militaire en civiele luchtvaart, een internationaal uitwisselingsevenement voor luchtvaart jongeren (m/v 17-21 jaar).

Nederlandse jongeren vertrekken 17 juli t/m 1 augustus 2018 en zijn 16 dagen gast van buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL. De landen zijn: Australië, Canada, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongkong, Israël, Zuid-Korea, Zwitserland en USA.

Dus: zorg dat je erbij bent​!​

Wat vragen wij?

Jonge enthousiastelingen, uiteraard redelijke luchtvaartkennis en goede algemene ontwikkeling. De voertaal is Engels.

Wat bieden wij?

Een uniek verblijf en kennismaking met het gastland. Je trekt tijdens de rondreis op met collega’s van vele uiteenlopende nationaliteiten en komt op plaatsen, bedrijven en instanties, waar je als toerist nooit komt. Verder maak je kennis met de cultuur van het gastland en met gastfamilies, kortom echt bijzonder.

De reis is geheel geregeld: vliegreis, auto-/busvervoer, accommodatie, maaltijden, toegangskaarten e.d. Ook krijg je van ons een reisoutfit: blazer met badge, broek/rok, stropdas/shawl en overhemd voor officiële gelegenheden en een polo met naambordje en ID-card voor dagelijks gebruik. Je bent vertegenwoordiger van de KNVvL en Nederland.

De eigen financiële bijdrage vind je op het inschrijfformulier.

Grijp deze kans voor een unieke luchtvaart- en levenservaring. Informeer bij voorgangers naar hun ervaringen en kijk op www.iacea.com naar de landenprogramma's.

Zie voor aanmelding afdeling IACE.

Aanmelding vóór 1 januari 2018, selectie 14 januari te Terlet.

Michiel Kasteleijn, voorzitter (06-53772424)
Wiesje Sjamsoedin, secretaris (06-22556195)