Ook dit seizoen is het de bedoeling dat de Catalina weer meerdere Splash & Go vluchten gaat maken vanaf het vliegveld Lelystad Airport. Op alle vluchten kunnen weer sponsoren, gasten en individuele donateurs zich inschrijven.

Kort na de start kan men zich vrij door de cabine begeven, roulerend met achterin maximaal vijf personen in de blister ruimte, en voorin is zicht op het vliegdek met de piloten. Er worden 2 of meerdere waterlandingen op het Markermeer en/of IJsselmeer gemaakt waarbij er geruild wordt van stoel zodat een van de landingen op het water altijd aan het raam is. Hierna is er weer even tijd om zich door de cabine en blister ruimte te begeven.
Na een vlucht van 30 minuten wordt er weer geland op het vliegveld Lelystad Airport.

Naast de vertrouwde Splash & Go vluchten, bieden we speciale vluchten aan. De details vindt u op Catalina-PBY Boekingsapplicatie. Een korte beschrijving:

De Kastelentocht
Deze vlucht, met waterlanding, brengt u langs kastelen zoals kasteel Doorwerth, kasteel Doornenburg, kasteel Rosendael, Paleis Het Loo en kasteel Cannenburch te Vaassen.

De Bloesemtocht
U vliegt over de Betuwe, de Loosdrechtse Plassen, Leerdam, de Linge en de oude stadjes langs de grote rivieren.

De Friesche Elfsteden tocht
We beginnen de Elfstedenvlucht niet in Leeuwarden, zoals bij de Elfstedentocht gebruikelijk is, maar in Stavoren, uiteraard na eerst gestart te zijn op Lelystad Airport! Daarna volgen we wel de gebruikelijke route met de klok mee: Hindeloopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker, Dokkum, Leeuwarden, Sneek, IJlst en tot slot Sloten.

De Bloembollenroute
Kleurenpracht vanuit de lucht! De route gaat over de bekende bollengebieden in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Bovendien wordt er een waterlanding gemaakt.

Deltawerken
Een indrukwekkende vlucht over de alle kunstwerken van het Deltaplan.

Het Indië-monument
Op 15 augustus a.s. maken wij weer onze opwachting in het luchtruim boven het Indië-monument in Den Haag. Deze traditionele tocht kunt u meemaken door te boeken op onze site.

Het team van de Catalina hoopt u in 2018 aan boord te mogen begroeten!


Bericht van Vrienden van de Catalina.