De Stichting Vliegveld Oostwold organiseert op 24 en 25 mei 2015 haar achtste internationale Oostwold-Airshow. Een evenement dat is uitgegroeid tot een indrukwekkende burger Airshow, met historische en moderne vliegtuigen en veel grondactiviteiten. Het evenement start op zondag 24 mei 2015 om 12.00 uur met veel spektakel. Door re-enactors die aandacht schenken aan 70 jaar bevrijding, door het Flying Circus en door een static show van historische voertuigen en vliegtuigen, afgewisseld met demonstraties in de lucht.

Vanaf 18.00 uur kiezen heteluchtballonnen het luchtruim, gevolgd door de presentatie van een tweetal indrukwekkende lichtshows met vliegtuigen vanaf 20.30 uur.

Maandag 25 mei 2015 is de ultieme dag voor vliegtuig-liefhebbers. Vanaf 10.00 uur begint het binnenvliegen van bezoekende en deelnemende vliegtuigen uit binnen- en buitenland. De deelnemende toestellen zullen 'tussen' het publiek worden opgesteld zodat men ze van dichtbij kan zien. 's Middags volgt dan een wervelende en gevarieerde vliegshow.

Op beide dagen is het terrein ingericht met een Airmarket met uiteenlopende producten, verschillende attracties voor groot en klein en is een hapje en een drankje verkrijgbaar. Oostwold-Airshow wil een spectaculair luchtvaartprogramma voor een breed publiek bieden.

Lees meer op Oostwold-Airshow.nl.