Marc Gijsberts (algemeen bestuurslid)

Marc Gijsberts, woonachtig in Bergen op Zoom, getrouwd, 3 kinderen (28-28-25). Sinds 2017 werkzaam bij SD Worx België, een bedrijf wat salarisverwerking verzorgt, als global program manager voor multinationale klanten.

Sinds 2018 in het bezit van ROC-L en RPA-L. Is lid van de Roosendaalse Roei Vereniging waar hij de afgelopen 8 jaar de rol van secretaris met veel plezier heeft vorm gegeven. Daarnaast heeft hij de gehele verenigingsadministratie opnieuw ingericht.

Zijn rol als bestuurslid van de afdeling Drones binnen de KNVvL zal de komende maanden verder worden vormgegeven. Hij heeft er enorm veel zin in om deze jonge tak van de vliegsport een goede en veilige plaats te geven in onze samenleving.

Hans van Batenburg (penningmeester)

Hans van Batenburg MBA heeft de afgelopen 30 jaar, als zelfstandig ondernemer, gewerkt als interimmanager op CEO en CFO-niveau in binnen en buitenland. Hij heeft een financiële en juridische achtergrond en is op dit moment werkzaam als freelance mentor, executive coach en counsel geregistreerd bij de NOBCO.

Daarnaast heeft Hans een ROC-light ontheffing en maakt hij commerciële opnamen voor websites.

Als penningmeester van het bestuur denkt Hans een substantieel bijdrage te kunnen leveren aan het functioneren en ontwikkelen van de drone community in Nederland.

José Snoek-Charmant (ambtelijk secretaris)

José Snoek-Charmant, woonachtig in Nijkerk, getrouwd en moeder van twee tieners. Grote liefde voor vliegtuigen en honden, geniet graag van de eigen tuin en lekker eten. Sinds zes jaar werkzaam op het verenigingsbureau van de KNVvL en vanuit daar was ze onder andere betrokken bij de opzet (en het afnemen) van de theorie-examens ROC-Light. Lees meer over José haar werkzaamheden en interesses op de KNVvL-website.

Helpt als ambtelijk secretaris graag mee aan de opbouw van de afdeling Drones met als doel deze prominent op de kaart te zetten van dronevliegend Nederland. José heeft geen stem in het bestuur.

Michael Tefsen (adviseur)

Michael Tefsen is al ruim twintig jaar een bekende binnen de organisatie van de KNVvL. Is een privé piloot en in het bezit van een PPL en RPL-MLA. Voorzitter van de afdeling gemotoriseerd vliegen en heeft ruim 8 jaar deel uit gemaakt van het hoofdbestuur van de KNVvL. In die hoedanigheid veel in Den Haag op het ministerie de besprekingen gevoerd inzake wet en regelgeving General Aviation en de toen nieuwe regelgeving inzake drones, die ook onder de luchtvaart regelgeving viel. Mede auteur van de opleidingssyllabus ROC light en lid van de examencommissie ROC light.