Op 5 april 2018 vertoont Ben Bläss om 20.00 uur in het Schaffelaartheater te Barneveld zijn vermaarde multimedia show met als titel: “De wonderlijke wereld van de ballonvaart” of “Ballonvaren over drie continenten”.

Ben is de geestelijke vader van Nederlands oudste ballonfestival (Internationale Ballonfiësta Barneveld) en wereldwijd gerespecteerd als ballonfotograaf.

De avond zal helemaal in het teken staan van de ballonvaart.

U zult een indrukwekkende digitale multimediashow beleven, die door kleurrijke verhalen wordt ingeleid. Weergaloze beelden van de belangrijkste ballonevenementen in Europa, Amerika en Azië zullen de revue passeren, die op het ritme van droomachtige muziek in elkaar overvloeien.

Daarbij zullen de meest spectaculaire bijzondere ballons (special shapes) zoals een kangoeroefamilie, een ouderwetse stoomlocomotief, een reusachtig kasteel en een doedelzakspeler van 55 m hoog hun opwachting maken.

De professionele presentatie in HDAV- kwaliteit wordt binnen en buiten de ballonwereld als uniek beschouwd en oogst nationaal en internationaal veel succes. Er gaat een totaal nieuwe wereld voor u open.

Wij beloven u dat u na uw eerste ballonvaart hoog boven de Alpen ondanks hoogtevrees weer veilig op moeder aarde terug zult keren.

Het is de enige multimediashow in de wereld van de ballonvaart.

Laat u deze unieke kans niet ontgaan!

De opbrengst van deze benefietvoorstelling is bestemd voor het Kinderhospice in Barneveld en voor een nieuwe oven voor de bakgroep Taart & Zoet van Stichting De Rozelaar, een christelijke zorginstelling in Barneveld, waar mensen met een verstandelijke beperking de lekkerste producten bakken. De nieuwe oven kost € 15.000.

Het avondprogramma wordt door korte en kleurrijke verhalen ingeleid en duurt circa 2 x 60 minuten, met een pauze van 30 minuten.

Een toegangskaart kost € 10 en is te bestellen via het Schaffelaartheater in Barneveld.


Ingezonden bericht.