BALLONFIESTA BARNEVELD

21 augustus tot en met 24 augustus 2019

De Ballonfiësta Barneveld kent een lange geschiedenis. In 1982 herdacht Barneveld dat het precies 500 jaar geleden was dat Jan van Schaffelaar van de kerktoren sprong om zodoende zijn manschappen van een vrije aftocht te verzekeren. In dat jaar (1982) stond de Barnevelder Ben Bläss samen met ballonvaarder Hans Zoet aan de wieg van de eerste Ballonfiësta in Barneveld. Inmiddels wordt voor 2019 de 37e editie voorbereid.

Dat dit grote getal op de teller staat is te danken aan alle sponsors, ambassadeurs, bestuursleden, coördinatoren, assistenten, piloten, crewleden en de vele enthousiaste vrijwilligers. Met z'n allen de schouders er onder zetten, steeds weer een feest organiseren voor alle leeftijden, dat hoort bij Ballonfiësta Barneveld!

Wil jij helpen op het leukste evenement van Barneveld? Dat kan! Ballonfiësta Barneveld is namelijk nog op zoek naar vrijwilligers. Je werkzaamheden zijn divers en kunnen per dag verschillen. Meer weten? Klik op onderstaande link voor meer informatie en aanmelding.https://www.ballonfiestabarneveld.nl/organisatie/vrijwilligers-ballonfiesta