Transavia (HV) is een Nederlandse lage kosten luchtvaartmaatschappij en chartermaatschappij en bestaat nu 50 jaar. De maatschappij maakt onderdeel uit van de Air France KLM-groep, en gebruikt Schiphol, Rotterdam, München en Eindhoven als thuishavens. Het plan bestaat ook vanuit Lelystad te gaan vliegen.

Transavia voert daarnaast een aantal lijndiensten en charters uit vanaf Groningen, en vliegt voornamelijk binnen Europa, en Noord Afrika. HV heeft in Frankrijk een zustermaatschappij, Transavia France genaamd. De vloot bestaat uit 41 Boeing 737’s en bereikt hiermee 88 bestemmingen.

Een maatschappij die volop in beweging is en waar veel over te vertellen is. Daarom is de ALA Transavia zeer dankbaar dat het mogelijk is gemaakt een bezoek te brengen op 13 december 2017.

Programma

  • 13.00 uur ontvangst in de kantine
  • Introductie over Transavia
  • Kosten en eigendom/lease/inhuur/verhuur in de winter
  • Inzoomen over het Vliegtuig Onderhoud van de Technische Dienst
  • Rondleiding in de hangar, en de mogelijkheid om tegen banden van een 737 te schoppen
  • Afsluiting met vragenronde

Adres

Hangaar 5
Halim P.K. straat
1117 AA Schiphol Oost
Voor navigatie gebruik Haarlemmermeer

Parkeren is mogelijk voorbij de doorlaatpost, rondom de hangaar.
Het gebouw is ook makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

Deelname

Voor ALA- en jeugdleden is het bezoek gratis. Voor leden van andere KNVvL-afdelingen, de Vriendenkring Aviodrome en Onze Luchtmacht SPL en N-H bedragen de kosten € 5. Andere belangstellenden betalen € 10.

Maximaal 20 personen kunnen deelnemen. Bij overtekening hebben ALA- en jeugdleden voorrang.

Inschrijven

Inschrijven kan hier. Wilt u bij inschrijving uw naam opgeven, zoals die in uw paspoort/identiteitsbewijs staat. Dit in verband met de toegangscontrole.

Zes december sluit de mogelijkheid tot inschrijven, of eerder wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. Na deze datum is ook afmelden niet meer mogelijk.

Bezoek 13 december

Over plaats en tijd van verzamelen ontvangt u nader bericht. Denk in ieder geval aan het meenemen van een geldig legitimatiebewijs.

Voor nadere informatie kunt u een mail sturen naar activiteiten.ala@gmail.com.