Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

Modelbouwshow.nl 2018

31 oktober 2017

Modelvliegsport

24 en 25 februari 2018 kunnen liefhebbers van modelbouw en LEGO hun hart weer ophalen in de Zeelandhallen.

Voor 2018 heeft  Modelbouwshow.nl het thema Plasticbouw gekozen, zoals vliegtuigen, auto’s, boten en nog veel meer. Uiteraard is het bekende aanbod van alle vormen van modelbouw aanwezig zoals: radiografisch bestuurbare trucks, auto’s en racewagens, een bassin met modelboten, vliegtuigen, modelspoorbanen, meccano, modelstoom en militaire voertuigen.

De modelspoorbanen hebben een afmeting van 2 m²  tot maar liefst 200 m². Tevens zijn er 4 trambanen aanwezig.  

Van minitrein tot miniboot, van lijm tot precisiegereedschappen: alles is op Modelbouwshow.nl aanwezig. In 2018 is Modelbouwshow.nl verdeeld over maar liefst 3 hallen met een oppervlakte van 14.000 m². 

Bouwsteen

In de Oosterscheldehal vindt het Festijn met Bouwstenen plaats. Organisator ‘De Bouwsteen’ biedt hier plaats aan ruim 800 bouwers, van jong tot oud.

De Bouwsteen laat zien wat er allemaal mogelijk is met LEGO. Grote LEGO bouwwerken en demonstratie opstellingen maken het Festijn met Bouwstenen compleet. Volop nieuwe modellen en activiteiten. Deze modelbouwshow mag u niet missen, het is dé beurs voor de modelbouwer.

Veel importeurs en fabrikanten zijn aanwezig met uiteenlopende modellen, dus kom 25 en 26  februari 2018 naar de Zeelandhallen in Goes!

Pendelbus

Om de bereikbaarheid met het openbaar vervoer te optimaliseren, rijdt er bij deze editie van de Modelbouwshow een bus tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen. De kosten voor dit vervoer zijn € 1,00 per persoon (enkele reis).

Informatie

Openingstijden: 24 en 25 februari van 10.00 - 18.00 uur.
Toegangsprijs: volwassenen € 10,00 en kinderen vanaf 12 jaar € 5,00. Via www.zeelandhallen.nl kunnen online-tickets worden besteld.

Meer weten? Bel 0113-221020.


Bericht van modelbouwshow.nl.

 

Deel dit artikel: Facebook Twitter

locaties meer info