Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

Kickstart Camp Parachutespringen

12 april 2017

Parachutespringen

Het Kickstart Camp is hét skillscamp voor het halen van de praktijkeisen voor je A en B brevet Parachutespringen. Je maakt snel progressie door met andere mensen te springen. Na afloop ga je met een nieuw brevet, geleerde skills en toffe springmaatjes goed voorbereid de zomer in.

Er zullen genoeg coaches zijn voor het maken van je one-on-one sprongen en er zal coaching beschikbaar zijn voor FS en FF. Let op dat wanneer je FF coaching wilt volgen je eigen free fly proof materiaal gebruikt. Ook als je het A of B brevet al hebt en toch graag coaching wilt krijgen ben je van harte welkom.

Tijdens het skillcamp organiseren we een canopy school zodat je deze praktijkeisen (voor A en B brevet) kunt halen en eventuele doellandingen kunt laten aftekenen. Om deel te nemen aan de canopy school zul je de afbouw sprongen wel al afgetekend moeten hebben.

Naast het springen bestaat de mogelijkheid vouwles te krijgen of het theorie-examen te doen voor je A of B brevet.

De laaste dag houden we de Kickstart Competition, dit is een drieman wedstrijd (FS) bestaande uit vier sprongen. Deze gelden ook als instructie formatiesprongen die afgetekend kunnen worden voor je B brevet.

We sluiten het camp af met een Kick Ass barbecue.

De kosten voor het camp zijn €25.- die vooraf moeten worden voldaan ten name van Paracentrum Texel Events op rekeningnummer NL13 RABO 0362549931 met als vermelding je volledige naam en Kickstart Camp.

Als het de eerste keer is dat je dit jaar op Paracentrum Texel springt, houdt er dan rekening mee dat je de waiver moet invullen. Om goed voorbereid te zijn is het verstandig een geldige harnastest te hebben gedaan voordat je aan het skill camp begint. Mocht je op Texel een harnastest willen doen neem dan contact op met iwan@paracentrumtexel.nl. Als je dit van tevoren middels dit formulier aangeeft zijn hier geen kosten aan verbonden.

Aan de sprongen met coaches zijn extra kosten verbonden in verband met het slot van de coach, deze kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers dat met een coach springt.

Schrijf je in of kijk op Facebook.com/kickstartcamp voor meer informatie.

Deel dit artikel: Facebook Twitter

locaties meer info