Officiële website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart

Volg ons op  Twitter  Facebook  Vimeo  

Nieuws

Join us at the 10th Texel Fly-In
Gemotoriseerd vliegen

For the 10th time running, Texel International Airport (EHTX) will be hosting the Texel Fly-In for GA pilots, aircraft and enthusiasts. Texel International Airport is located on one of the beautiful Wadden Islands that border the NW of The Netherlands. 

The Texel Fly-In is the largest fly-in event in The Netherlands. In the past, hundreds of pilots and their aircraft – and let’s not forget, their guests – have joined fellow pilots from all around Europe for a fun-soaked and good spirited weekend.

lees verder

EPFU News Flash No. 56
Gemotoriseerd vliegen

Dear Readers

Attached the lastest edition of the European Powered Flying Union News Flash.

Happy reading, kind regards!

René Meier

European Powered Flying Union, President

lees verder

Privacy Policy KNVvL
Afdelingen

KNVvL Privacy Policy Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL)

De KNVvL hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. De KNVvL houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

lees verder

Open Dag 2018 Vliegveld Middenmeer
Gemotoriseerd vliegen

De Open Dag van Vliegveld Middenmeer op 2 juni betekent een inmiddels jarenlange traditie van vermaak en interessante bezienswaardigheden voor jong en oud.

Gedurende de hele dag kunt u als bezoeker van ons veld getuige zijn van de verrichtingen van onze Micro Light Aircraft (MLA). Daarnaast zijn er die dag diverse demonstraties van flight-simulators. Verder verwachten wij een demonstratie van een heuse SAR ‘search-and-rescue’ helikopter van de kustwacht. En als klap op de vuurpijl kunt u getuige zijn van de verrichtingen van een bezoekend Sukhoi M26 Aerobatics vliegtuig!

lees verder

Wings en Wheels begroet grootste éénmotorige dubbeldekker ter wereld
Gemotoriseerd vliegen

De bezoekers aan de 15e editie van Wings en Wheels, Hemelvaartsdag 10 mei 2018 op Vliegveld Hoogeveen, kunnen niet alleen kijken naar, maar ook meevliegen met één van de meest beroemde oldtimer vliegtuigen van de wereld.

Piloot Rob de Man bezoekt met zijn legendarische Antonov AN 2 het evenement en biedt exclusieve rondvluchten aan met dit van oorsprong Russische vliegtuig. Per vlucht is er ruimte voor maximaal tien passagiers waarvan er voor twee personen, tegen extra betaling, ook nog eens een zitplaats is in de cockpit.

lees verder

Deel dit artikel: Facebook Twitter

locaties meer info